Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819


Klíma (légkondícionáló) értékesítés, Klíma telepítés,
Klímaszerelés, Klíma karbantartás, Légtechnika.

Kiváló minőségű készülékek, magas fokú hozzáértés

A klíma vagy közkeletű elnevezéssel a „légkondi” ma már nem számít luxuscikknek, a mai árakon már nem csak a jómódúak kiváltsága. A globális klímaváltozás hatásait pedig sajnos itt a Kárpát-medencében is egyre jobban érezzük. Ennek köszönhetően a nyarak egyre melegebbek, és az extrém magas hőmérséklettel járó kánikulák is egyre hosszabbak.

Ilyen körülmények között a lakások hűtése már valóban nem „úri szeszély” kérdése, hanem az alapvető komfort fontos feltétele. Gyakran még az éjszakák is nagyon melegek, a levegő hőmérséklete nem csökken le eléggé ahhoz, hogy a lakások „maguktól” lehűljenek. Így az ember nem csak napközben szenved a kibírhatatlan hőségtől, de éjszaka sem tudja kipihenni magát. Erre pedig megnyugtató és minden szempontból hatékony megoldást egy klíma beszerelése jelent.

Válassza a Komfort Klíma Kft. termékeit és szakértelmét!

Cégünk nagyfokú szakértelemmel és jelentős kivitelezői tapasztalattal áll az Önök rendelkezésére a klíma készülékforgalmazás, klímaszerelés, a korszerű hűtés- és légtechnika szakterületein.

Több ezer eddigi ügyfelünk, valamint klímatechnikai szolgáltatásainkat rendszeresen igénybevevő partnereink elégedettsége motivál bennünket arra, hogy továbbra is magas színvonalú, minőségi kiszolgálást biztosítsuk a klímaforgalmazás és telepítés területén.

Egyebek között az alábbi területeken állunk vásárlóink és ügyfeleink rendelkezésére:

 • új készülékek vásárlása
 • készülékek beszerelése
 • karbantartás

Forduljon bizalommal szakembereinkhez kérdéseivel, megrendeléseivel. Honlapunkon a klímavásárlás, klímaszerelés kapcsán gyakran felmerülő kérdésekre is választ kaphat.


A klímaberendezések házhozszállítása
Budapesten
és az ország egész területén

Díjmentes!


Hogyan válasszunk klímaberendezést/légkondicionálót?

A különböző klímatípusokkal foglalkozó oldalunkon választ kaphat rá, hogy milyen készülékek léteznek, illetve melyik a célszerűbb választás, milyen készüléket, mekkora teljesítményűt érdemes vásárolnia a lakása hatékony hűtéséhez. Az egyes típusok közötti választás során az ár csak az egyik – noha nem elhanyagolható – tényező. Hiszen más erősségei és gyengéi vannak egy split klímának, mint egy mobil klímának stb.

A nálunk kapható klíma és egyéb készüléktípusok:

 • split klíma
 • mobil klíma
 • fan-coil
 • párátlanítók
 • napkollektorok
 • hőszívattyúk

Ha behatóbban szeretne tájékozódni az egyes klíma készülékfajtákkal kapcsolatban, további információkért kattintson ide! >>


Milyen árakon kaphatók a klíma készülékek?

Klímáink árait elsősorban a készülékek fajtája és teljesítménye határozza meg. Áttekinthető árlistánkban gyorsan és egyszerűen tájékozódhat aktuális árainkról. Garantáljuk, hogy az árlistában olvasottakhoz képest semmiféle utólagos eltérés nem merül majd fel, nálunk nincsenek rejtett költségek.

Tekintse meg klíma árlista oldalunkat, ahol számos készülék ára található meg a technikai adatok mellett! >>


Nézze meg kedvező klíma akcióinkat, és vásároljon jelentős kedvezménnyel!

Állandóan megújuló klíma akció a Komfort Klímánál! Nézze meg aktuális ajánlatainkat, és spóroljon! Egy jól működő légkondicionáló berendezés ma már nem számít fényűzésnek. Ha egyébként is korrekt árainknál még előnyösebb klíma akciónkból választ terméket, tovább faraghat a költségekből.

Aktuális klíma akcióink részleteit itt nézheti meg >>


Milyen klíma funkciók léteznek?

A mai modern klímaberendezéseket akár szuperintelligenseknek is nevezhetjük, és ez nem túlzás. Csúcstechnológiás szűrőrendszereik, automatikus öntisztítást, ki- és bekapcsolást lehetővé tevő vezérlőrendszerük csak néhány példa a sok ámulatba ejtő funkció közül. Mielőtt klímát vásárol, érdemes egy kicsit tájékozódni arról, hogy a klíma működéséhez kapcsolódó szakkifejezések mit is takarnak.

Néhány főbb funkció, a teljesség igénye nélkül:

 • NEO plazma légtisztító rendszer
 • automatikus üzemmód váltás
 • meleg indítás
 • huszonnégy órás ki/be kapcsoló időzítés
 • inverteres klíma

Tekintse át a klímaberendezések funkcióinak részletesebb ismertetését! >>


Napkollektor és hőszivattyú: energiatakarékos, környezetkímélő megoldások

Ezek a megújuló energiákat használó, kiemelkedően környezetbarát megoldások lehetővé teszik, hogy a háztartás részben vagy teljesen függetlenedjen a közműszolgáltatók hálózatától, így leállás vagy kimaradás esetén is biztosítva van a lakás energiaellátása. Nem is szólva a jelentős megtakarításról, amit a napkollektorok és a hőszivattyúk segítésével el lehet érni.

Napkollektoraink választékát itt tekintheti meg >>


Bevezették a kedvezményes hőszivattyús áramtarifát

A hőszivattyúk alkalmazásával nagymértékben csökkenthetők az épületek fűtésével, illetve hűtésével kapcsolatos költségek. Ezeknek a készülékeknek „apró szépséghibája”, hogy elektromos árammal üzemelnek, ám az áramszolgáltatóknál elérhető egy kedvezményes, a hőszivattyúk működtetéséhez kialakított speciális tarifa.

Tudjon meg többet a hőszivattyúk áramellátásához kialakított kedvezményes tarifáról!>>


Klímaszerelés – mindig bízza szakemberekre!

A klímaszerelés során nem csak arra kell odafigyelni, hogy a kül- és beltéri egységek megfelelően legyenek elhelyezve a hatékony működés, az áramellátás és az épület sajátosságait figyelembe véve. De például az is fontos, hogy a levegő hűtése során keletkező vizet szakszerűen vezessék el. A klímaszerelés különböző munkafolyamatokkal egészül ki az egyes típusoktól függően.

Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a klímaszerelés-t végző rendelkezik a szükséges engedélyekkel!


Nagyobb térképre váltás