Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819


Egyedülálló klíma akció a Komfort Klíma Kft-től!

A Komfort Klímánál úgy gondoljuk, hogy a kellemes közérzet és a biztonság mindenkinek jár! Folyamatosan változó klíma akciónkkal minden érdeklődőt arra igyekszünk ösztönözni, hogy ne habozzon, és szereltesse fel helyiségeit modern, bevizsgált klímával.

Klíma akciónk keretében még a megszokottnál is jobb áron kínáljuk a légkondicionáló berendezéseket. A klíma akcióban részt vevő termékek egytől egyig kifogástalan műszaki állapotban vannak, így a garancia természetesen ezekre a klímákra is vonatkozik, amennyiben a klímaszerelést arra jogosult szakember végzi el.
 

 

HD HDWI-MAXIMUS-094C klíma akció

 

 

Hűtőteljesítmény: 2,5 kW

Fűtőteljesítmény: 2,5 kW

 

111.000 + ÁFA (140.970 Ft)
 

 

 

HD HDWI-MAXIMUS-124C klíma akció

 

 

 
Hűtőteljesítmény: 3,5 kW

Fűtőteljesítmény: 3,6 kW
 
122.000 + ÁFA (154.940 Ft)
  

Miért hasznos a klíma vásárlás?

A klímát elsősorban helyiségeink hűtésére, egyenletes hőmérsékleten tartására használjuk. Ez nem csupán a komfortérzetünket fokozza, de komoly hatással van az egészségünkre, munkában nyújtott teljesítményünkre is.

A klímával felszerelt hálószobában meleg időben is zavartalanul pihenhetünk, akár kánikulában is koncentráltabbak, figyelmesebbek maradhatunk. Hasonló okokból érdemes klímával felszerelni az irodánkat, munkahelyünket is: a kellemesebb hőmérsékletben a munka hatékonyabb, kevésbé fárasztó.

Miért használja ki a klíma akciót?

A klímavásárlást nem csak azért nem érdemes halogatni, mert a nagy melegben könnyebben elfáradunk, vagy kellemetlenül érezzük magunkat. A megfelelő légkondicionálással akár komoly összegeket is megspórolhatunk – egy jó klímával például hatékonyabb hűtést érhetünk el, mintha ventillátort használnánk.

A klíma akció keretében régi, elhasznált klímáját is újra cserélheti. A régi klímák gyakran rosszabb hatásfokkal működnek, mint az újak, sőt, sok esetben baktériumokkal is telítődnek, így pazarlóak és veszélyesek is lehetnek. A klíma akció keretében a régi berendezés is újra cserélhető, korszerűbb takarékosabb, egészségesebb hőszabályozást téve lehetővé.

Használja ki klíma akciónkat és cserélje le régi légkondicionálóját korszerűbbre, vagy teremtsen magának kellemesebb környezetet egy új klíma vásárlásával! Vegyen rész klímaszerelés akciónkban is, és tegye biztonságossá a légkondicionálást szakértő segítséggel!

Daikin klíma akcióFisher klímaszerelési akció

 


Klímaszerelés akció!

Szerelés anyagköltséggel
30.000Ft+Áfa (Bruttó: 38.100Ft)


Bízza a klímaszerelést szakértőre! Vegye igénybe klímaszerelés akciónkat kül- és beltéri egység szereléséhez, födém és fal áttöréséhez!

Klímaszerelés akciónk a következőket tartalmazza:

  • Födém, illetve faláttörések
  • Rézcsőhálózat kiépítése kílmához 3fm-ig/ 3fm után 3500Ft+Áfa/m
  • Rézcsőhálózat szigetelése
  • Vezérlőkábel kiépítése a klíma beltéri és kültéri egysége között
  • Kondenzvíz hálózat kiépítése
  • Klíma készülék üzembe helyezése, dokumentálása

Kedvező áron klimaberendezés és akció
Miért érdemes ránk bízni a klímaszerelést?

Klímaszerelés akciónk segítségével olcsón és biztonságosan üzemelheti be a légkondicionálót. Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek, így gyorsan és kellemetlen felfordulás nélkül dolgoznak. A klímaszerelés akcióval nem csak pénzt, de időt is spórol.

Minden nálunk vásárolt légkondícionálóra (ide értve a klíma akcióban vásárolt berendezéseket is) garanciát biztosítunk, a jótállás azonban csak akkor érvényes, ha a klímaszerelést erre specializálódott szakember végzi. Klímaszerelés akciónk erre is megoldás. Nézze meg akciós kínálatunkat, és végeztesse el a klíma beüzemelését is kedvezményes áron!

Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a klímaszerelés-t végző rendelkezik a szükséges engedélyekkel!

 

Fujitsu klíma akció