Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819


A következő készülékek közül érdemes

                          választani légkondícionálásnál.                             

A klímaberendezések házhozszállítása  

az ország egész területén

Díjmentes!!

Split klima akcióSplit klíma

A klíma típusok közül a split klíma népszerűsége ugrott meg jelentős mértékben az utóbbi években. Split klíma kínálatunkban a legjobb márkákból válogathat (Fujitsu, Fisher, Midea, LG stb). >>


Mobil klíma

Klíma akció széles választékban Mobil klímának nevezzük azokat a klímaberendezéseket, melyeket kényünk, kedvünk szerint szállíthatunk, mozgathatunk, egy gyors mozdulattal áttelepíthetünk egyik szobából a másikba. A szállítást megkönnyítendő gurulós talpakkal rendelkeznek, kialakításuk minden részében a mobilitást hordozzák. A mobil klímák könnyű és gyors szállíthatóságuk mellett veszélyekkel is rendelkezhetnek pénztárcánkra nézve. Vásárlás előtt alaposan győződjünk meg, milyen típusú és kialakítású mobil klímával kívánjuk komfortosabbá tenni otthonunkat. >>


 

Párátlanító szerelése

Párátlanító

A kényelem széles fogalmába beletartozik egy nagyon fontos tényező: a levegő minősége. A friss és tiszta levegő elengedhetetlen az életminőség meghatározása szempontjából.


Klímaszerelés Fan-Coil és más klíma fajtákat

Fan-Coil

A fan-coil, avagy ventilátoros radiátor készülékek  valójában  klíma berendezések, mivel nem csak fűtőtestként szolgálnak mint egy hagyományos radiátor, hanem az épületek belső terének hűtésre is alkalmasak. A külső hőmérséklettől független, kellemes, tiszta beltéri levegő biztosítható a segítségükkel. A fan-coil működési elve az, hogy egy hőcserélőn keresztül levegőt fúj a ventilátor, amely a hűtési üzemben a hőcserélőben lévő hidegvíztől lehűl, fűtéskor a kazán vagy hőszivattyú meleg vízétől felmelegszik. A ventilátorok előtt levegő szűrő van beépítve, amely a helyiség levegőjének tisztaságát biztosítja.


Ablak klíma

Elsősorban nyílászárók szerkezetébe szokták beépíteni, a neve is innen adódik. Minden tartozék egy helyen foglal helyet. Az egyik felének a szabad levegőre, a másiknak a hűtendő helyiségbe kell esnie. Telepítése klímaszerelési szempontból a lehető legegyszerűbb: csak rögzíteni kell egy fém tartókeretben, és biztosítani az áramellátást. Hátránya: zajos lehet, ronthatja a helyiség hőszigetelő képességét kialakításától és a beszerelés minőségétől függően. Tisztítása egyszerű. Mivel nincs hűtőköri szerelési igénye, a későbbi gázszivárgás esélye jóval kisebb. Például olyan irodaházba megfelelő lehet, ahol nem terveznek ilyen irányban nagyobb beruházást, illetve tilos vagy nem lehetséges a homlokzaton kültéri egységet elhelyezni. Előnye lehet, hogy az osztott rendszerű gépek nagy többségéhez képest, képes lehet friss levegőt beáramoltatni a szabadból.
Napkollektorok
Napkollektor széles választékban
A szolár-rendszer képes a melegvíz felhasználást éves viszonylatban mintegy 70-80%-ban biztosítani. A fűtésrásegítés estében az elvárható éves energia megtakarítás akár 20-25%.


Hőszivattyúk                          

 Ipari hőszívattyűk klíma szerelése                                                               
A   hőszivattyú világszerte elismerten energetikailag a    leghatékonyabb fűtési-hűtési  technológia, az   energiatakarékosság és a CO2-kibocsátás csökkentésének kulcseleme!

A berendezés hűtő és fűtő üzemmódban is működőképes,radiátoros
fancoil-os és felületfűtéses rendszerre egyaránt kapcsolható.
Igény szerint melegvíz előállításra is alkalmazható.


 

Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a 
klímaszerelés -t végző rendelkezik a szükséges engedélyekkel!