Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819Az épületekben felhasznált energia csökkentése elengedhetetlen országunk energiamérlegének javításához, városaink, településeink légszennyezésének csökkentéséhez és nem utolsósorban saját otthonunk gazdaságosabbá  tételéhez.

 

Az energiaárak emelkedésével egyre inkább előtérbe kerül az energiatakarékosság. A tervezők, a beruházók és az építtetők ritkán terveznek jobb hőszigetelést, kisebb energiafogyasztást egy új, vagy egy felújításra kerülő épülethez annál, amit a jogszabályok előírnak (tisztelet a kivételeknek!). Ezért  fel kell készülnünk a hőszivattyús rendszerek hosszú távú alkalmazására!

 

 


 

 Kedvezményes hőszivattyús áramtarifa !

 

A hőszivattyú világszerte elismerten energetikailag a leghatékonyabb fűtési-hűtési technológia, az energiatakarékosság és a CO2-kibocsátás csökkentésének kulcseleme!


Teljesen Új termékek:

Fujitsu Waterstage hőszivattyú:

Therma V hőszivattyú


A berendezés egy levegő-víz hőszivattyú, mely kültéri és beltéri egységből áll. A kültéri egység olyan, mint egy inverteres kompresszorral szerelt MultiV (Változó Hűtőközeg Áramú) kültéri. Az elpárologtató viszont a Multi V-től eltérően nem az egyes helyiségek beltéri egységeiben, hanem egyetlen hydrokit nevű beltéri egységben van. A kültéri és a beltéri között egy pár hűtőközeg vezetéket kell kiépíteni. A berendezés hűtő és fűtő üzemmódban is működőképes, radiátoros, fancoil-os és felületfűtéses rendszerre egyaránt kapcsolható.

Igény szerint HMV (használati meleg víz) termelésre is tudjuk használni. Ebben az esetben egy váltószelepet és HMV tartályt kell beépíteni a hidraulikus rendszerbe. Opcionálisan napkollektor is csatlakoztatható a készülékhez.

                                       

Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kízárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a  klímaszerelés -t végző  rendelkezik a szükséges engedélyekkel!