Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819


 

Az  ablak klímák is számos hasznos tulajdonsággal rendelkeznek.  Előnye a kompaktsága, nem foglal nagy helyet. Beépítése általában ablakkeretbe történik az üveg helyére, vagy a falba építve Ezért is terjedt el jobban ez a név, mint az eredeti compact klíma név. De beépíthető bármilyen falszerkezetbe is, ami elbírja a gép súlyát vagy kialakítható benne olyan tartószerkezet ami megtartja. Ilyenkor is figyelemmel kell lenni a szellőzőkre.                                                                                                                                       

 

A kondenzátor oldali szellőzőket nem szabad eltakarni vagy úgy elzárni,hogy a szabadba kellőkép tudjon áramolni a kifújt levegő! A klímaszerelés-nél ügyelni kell a megfelelő lejtésre, hogy a berendezésben képződő kondenzvíz gravitációsan ki tudjon folyni a készülékből. A lejtése kb 2%-os legyen kifelé! A cseppvizet lehetőleg vezessük el úgy  a készülékből hogy kicsöpögő víz ne legyen zavaró környezetünk és a környezetünkben élők  számára.

_______________________________________________________________________

                                                       

Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a  klímaszerelés -t végző rendelkezik a szükséges engedélyekkel!