Fisher , Midea

Ki ne gondolna arra egy forró nyári délután, hogy milyen jó lenne most valami hűvös helyen lenni. Ezt a „problémát” mindenki másképp próbálja megoldani.

 

Valaki elutazik egy vízpartra, ha nagyon bátor, akkor egy északi országba, de remek magoldás az is, ha valaki otthon marad és beszerez egy klíma berendezést, amely manapság már nem számít luxuscikknek. Ehhez tudunk némi segítséget nyújtani. >>

A megfelelő berendezés megválasztásához figyelembe kell vennünk, néhány alapvető dolgot. Ilyen például házunk vagy lakásunk hőtároló szerkezetinek hőtároló képessége, a légtér és az üvegfelületek nagysága, vagy a gyakran használt háztartási berendezések hőterhelése.A modern klímaberendezések egyik fajtája az ún. ablakklíma, amelyhez nincs szükség szerelőmunkára. Egy asztalos segítségére van  szükségünk, aki átalakítja az ablakot  és behelyezi a készüléket. A hátránya viszont éppen szerkezetének előnyéből származik, hiszen a könnyű szerkezet nem szigeteli a zajokat, így a szobában hallható a berendezés működése.

 

 

                                                                                                                       Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a  klímaszerelés-t és a klíma karbantartás-t végző rendelkezik a szükséges engedélyekkel!