Multi split klíma

Fisher   Fujitsu  LG  Panasonic   Toshiba  Samsung

 

Multi split klímaberendezések

Egy kültéri egységhez több beltéri egység csatlakozik, amelyek különböző típusúak is lehetnek. Az egyes szobák, helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható.

Ajánlott: többszobás lakások, irodák estén.

A Free Multi Inverter egyetlen kültéri egységhez .akár 4 beltéri egység is csatlakoztatható. A lakás adott szobájának adottságait, fekvését, illetve az Ön hűtési-fűtési igényét figyelembe véve szabadon választható és variálható. A beltéri egység típusa oldalfali, kazettás, légcsatornázható, vagy  padlóra állítható lehet.

Fontos! A különböző beltéri egységeken a fűtés és hűtés egyszerre nem lehetséges.

 

A választás szabadsága

 

Multi_Split_04_HU_re

 

Free Multi Inverter

Tökéletesen alkalmazkodik otthona igényeihez. Több szobát szeretne egyszerre hűteni vagy fűteni? A Free Multi Inverter tökéletes megoldás lehet Önnek!

 

Különböző beltéri típusok közül választhat, amelyek a legjobban megfelelnek Önnek1

 

További érvek , amiért jobban megéri multi készüléket választani!

  •  Magas hatékonyság – alacsony rezsiköltség

A nagy hatékonyságú DC inverteres kompresszornak köszönhetően magas hűtési teljesítmény érhető el alacsony  energiafelhasználás mellett.

  •  Pontos, precíz szabályozhatóság

A beltéri egységek egymástól függetlenül szabályozhatók. Az inverteres teljesítményszabályozásnak  köszönhetően lakása minden szobájában a pillanatnyi igénynek megfelelő lesz a leadott             teljesítmény, így az egyes helyiségek hőmérséklete nagyon precízen akár 0,5 °C-os tartományon belül tartható,így biztosítva a maximális komfortot az Ön otthonában.

  •  Hosszú telepítési távolság

A hosszú csövezési hossznak köszönhetően nem okoz gondot az egyetlen kültéri egység elhelyezése.

  •  Kisebb helyigény

Lecsökken a kültéri egység helyigénye,hiszen2-3,vagy akár 4 egység helyett csak egyet kell felszerelni.

  •  Csendesebb működés

A kültéri egység csendesebb lesz, mintha ugyanolyan teljesítményű 4 mono kültéri egységet működtetnénk.

  •   Optimális teljesítményszabályozás

A beltéri egységek összes teljesítménye meghaladhatja a kültéri egység névleges teljesítményét. A készülék automatikusa nagyobb teljesítményre kapcsol,abban a szobában,ahová besüt a nap,míg az árnyékos oldalon kisebb teljesítményt ad le.

 

 

Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a  klímaszerelés -t és a karbantartás-t végző cég rendelkezik a szükséges engedélyekkel!