Párátlanító

Fisher

Páramentesítés

A kényelem széles fogalmába beletartozik egy nagyon fontos tényező: a levegő minősége. A friss és tiszta levegő elengedhetetlen az életminőség meghatározása szempontjából.

Minden ember élhető környezetre vágyik, és lehetősége szerint erre törekszik.A külső környezeti tényezőkkel, a levegő összetételével és minőségével, oxigén tartalmával nap mint nap foglalkoznak a szakemberek, de a belső, zárt terek, levegőjével, páratartalmával már keveset.

Pedig a belső légszennyezés is súlyos károkat okozhat, nemcsak az emberi szervezetnek, hanem a  lakóépületnek is. Romolhat az épület szigetelése, csökkenhet a falak hőtartó képessége, vizesedhetnek a falak, és fa ablakkeretek is, növekedhet a poratkák száma, nem beszélve a súlyos és fertőző penész kialakulásáról, ami természeténél fogva allergiát okozhat.

A megnövekedett páratartalom a hétköznapi tevékenységeink során szabadul fel jelentős mennyiségben: lélegzés, mosás, ruhaszárítás, főzés, zuhanyozás következtében.

 

Egyszerű és kényelmes megoldást nyújtanak párátlanító készülékeinkmelyek kiszűrik a párát a levegőből, megelőzve ezzel az ablakok, falak vizesedését , illetve a penész és a gombák kialakulását. A készülékek teljesen mobilisak, bármely helységbe áthelyezhetők igény szerint.