Légcsatornázható split klíma

Fisher   Fujitsu  LG  Panasonic  Samsung  Daikin 

Mi is pontosan a légcsatornázható klímaberendezés?

A légcsatornázható klímaberendezéseket hívhatnánk akár „láthatatlan klímának” is, mivel ezek azok a készülékek, amelyekből a helyiségben tartózkodók szinte semmit sem látnak. Megoldást jelenthet olyan helyiségekben, ahol fontos az esztétikus kialakítás. Ezeket a klímákat  az álmennyezet felett vagy erre kialakított helyiségekben „rejtik el”, majd a légcsatornázható beltéri egység  által kezelt hideg vagy meleg levegőt körkeresztmetszetű légcsatorna segítségével vezetik több helyiségbe így egyidejűleg működtethető a hűtés és a fűtés.

Egyszerre üzemeltethető több helyiségben

A körkeresztmetszetű csővezetékek  segítségével  egyszerre több helyiségben üzemeltethető  a fűtés-hűtés
 

E.S.P. Vezérlő egység

E.S.P.  vezérlési funkcióval egyszerűen szabályozható a levegő mennyisége a távirányító segítségével. A BLDC motor a külső statikus nyomás figyelembevételével megfelelően tudja szabályozni a ventilátor fordulatszámát és a levegő mennyiségét. A légáramlás szabályozása így teljes egészében megoldott!

 

Két termisztoros vezérlés

A helyiségben a hőmérsékletet a távirányítóban és a beltéri egységben lévő termisztor méri, és a berendezés átlagot számol a mért értékekből. A két szonda optimalizálja a helységben a levegő hőmérsékletét a komfortos környezet érdekében.

                                                                                                                                        

 

 

 

                                                                                                                                       Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a klímaszerelés -t és klíma karbantartás-t végző rendelkezik a szükséges engedélyekkel!